BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 6, 2012

peduli

mula-mula nampak macam seronok.
tapi hakikatnya tak.
tapi hakikat tu mungkin aku yang nampak.
berdua.boleh mesra-mesra.manja-manja.

tapi lama-lama serabut.selalu kena buat laporan.
kena kacau waktu baru nak suap makan.
ini kalau dia perempuan.

nak buat kerja lain tak jadi.
malas bila nak stadi.
ini kalau dia lelaki.

tahnia kepada aku sebab seorang~

p/s : wahahaha~

4 comments:

smOkyCloudZ said...

apa ang dok kata ni mechan?

han1s said...

hey hey hey~ hahaha~ berdua tak mesti baik~ :D

kaizen-arts said...

Ok, yang part kena selalu buat laporan and kena kacau time makan tu saya sangat-sangat setuju.

Annoying gila.

han1s said...

kan? haha~