BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 27, 2012

perihal

hai semua.nak cerita ni.
aku pakai telefon jenama CSL.buatan Malaysia. BUATAN MALAYSIA.
eh kenapa tulisan besar? marah ke?
taklah.cuma nak jelaskan sedikit.hehe.
oh ye,aku selesa guna telefon ni.SELESA.tak marah ok


perlu ke aku beli mephone, samsing atau telefon jenama lain yang mahal-mahal semata-mata nak nampak terkini dan nak masuk dengan grup manusia?
tak perlulah sayang oit.canggih macam mana sekalipun sesuatu barang,memang telah diciptakan dia untuk rosak.betul?
kereta yang tiap-tiap hari guna vs kereta yang ditinggalkan selama 15 tahun dan ingin digunakan kembali.
dua-dua akan rosak kan?


maka adakah tak boleh nak beli mephone dan samsing?adakah haram? haa?
boleh.tak haram pun.kau beli dan tak perlu nak suruh orang lain beli,tak perlu jadi tukang promosi tak berbayar.
kan?




p/s : if you have a question for me,what will that be? 

5 comments:

suesue said...

hanis,ko dah lama tak msg aku..ok,bai haha

Tabib Rider said...

CSL sulah losak..beli lah balu..xkisah CSL ke 1malaysia..haha

han1s said...

haha~ tak la rosak sangat.. kene pressure button 'p' kuat sikit je~ haha.. :D

kaizen-arts said...

Majulah kita kumpulan yang tidak menyukai mephone or samsing milkyway or whatever it's called.

-Kai

han1s said...

haha~ nice one kai~ :D