BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 22, 2011

fu-yoh

puisi 50 sudah menjadi realiti.kut.
di blog ada 20 setakat ini.di laman mukabuku ada beberapa lagi.
syukur kepada Allah.DIA memungkinkan segalanya.
oh tidak sabar menunggu 'withdrawal period' ini tamat.
withdrawal period=tempoh 5tahun5bulan yang telah dijanjikan Hanis kepada dia untuk merehatkan sementara laman mukabuku.
waktu berjanji itu,kami masih lagi kawan.sekarang?

p/s : saya bukan seorang yang puitis.tapi saya suka berpuisi~

4 comments:

Mastura said...

5tahun5bulan!?? seriously?
naiss..

han1s said...

yeah.hopefully i live up to the expectation,insyaAllah.oh,terbaca post kau.oh kalau sebulan 1 chilli's,maka 5tahun5bulan ada 65 bulan.wau!
20 Nando's
20 Chili's
20 Pizza
5 Secret Recipe
hehe~ :))

Mastura said...

and currently how many months have u survived? i tot i saw ur name in 7th MBBS group commented on some posts. that's cheating! ;P

han1s said...

haha.. ak start end of february.. so i guess dah 9 months.. oh mmg ade pun hanis ha tu.. sebab untuk posting medicine,ak jadi ketua posting.. then dorang kate wat la fb.. sbb nnt senang nak interact.. so hanis ha cuma ade 1 fren n join 2 grup(7th mbbs ngan grup posting).. haha..